Nobels Barnhouse

Nobels Barn house bestaat uit een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over een eigen toilet, dubbele douche en wasbak. De woonkamer heeft een stijlvolle en comfortabele zithoek en een ronde eettafel voor vier personen. De open keuken is uitgerust met een fijn koffieapparaat, een vaatwasmachine en alle basisbenodigdheden om te kunnen koken en eten. Vanuit de keuken is er toegang tot een eigen privé terras met loungebanken, een eettafel en een buitenkeuken.

Als je zin hebt in de gezelligheid van Nobels café of genieten in het sfeervolle restaurant vind je Hotel Nobel aan het einde van de straat. Bij je reservering of aankomst kan je aangeven of je gebruik wil maken van de housekeeping en het ontbijt in het hotel. Zo is je verblijf de perfecte combinatie van de vrijheid van een appartement en de service en gezelligheid van Hotel Nobel.

“Een prachtige accommodatie in een voortreffelijk stukje Nederland… Aan niets ontbrak het, comfortabele bedden, heerlijke ruime douches. Nergens op bezuinigd en alles aanwezig”